Visum

Heb ik een geldig visum nodig voor mij reis naar Australië?

Voor een reis naar Australië dien je in het bezit te zijn van een visum. Voor een verblijf van maximaal 3 maanden kun je een ETA toeristenvisum elektronisch regelen, echter verzorgen wij dit ook graag voor je. Dit toeristenvisum is één jaar geldig. Wil je langer dan 3 maanden in Australië verblijven? Of heb je een strafblad? Dan is het raadzaam om contact op te nemen met de Australische ambassade in Den Haag. 

 

Overige vragen:

Nice 2 know