Bekijk hier  voor meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Zeiltochten bij de Whitsunday Islands

Zeiltochten bij de Whitsunday Islands

Zeiltochten bij de Whitsunday Islands

Op 07 August 2019.


De Whitsunday Islands bestaan uit ruim 70 eilanden waartussen je prachtig kunt varen en waar je een onvergetelijk dag of dagen zult beleven. Je verkent het Great Barrier Reef, je kunt heerlijk snorkelen en geniet van een romantische zonsondergang vanaf het water…dit is echt genieten in hoofdletters!

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden. Je kunt een georganiseerde boottocht maken, privé of met meerdere mensen, dagtochten of meerdaagse zeiltochten. Er zijn diverse opstapplaatsen en voor ieder budget is er wel een variant mogelijk. Er zijn zelfs ook rederijen die je een instructie geven en waarbij je zelf gaat varen en je twee keer per dag meld per radio zodat men weet waar je je bevind en welke richting je op gaat. Het is dus maar hoe avontuurlijk en hoe goedkoop of duur wil je het maken…

Zo heb je de keuze uit: 
> Een dagtocht naar de 'outer reef' Mackay Coral Cay
> Een dagtocht naar de 'low isles'
> Een middagtocht met zonsondergang
> Een luxe zonsondergang cruise

Ik deel graag meer tips met je. De afgelopen jaren heb ik al meerdere dagtochten mogen vastleggen over onze gasten. Zij kwamen allemaal enthousiast weer terug met de mooiste verhalen.