Bekijk hier  voor meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Verscholen parels aan de zuidoostkust van Australië

Verscholen parels aan de zuidoostkust van Australië

Verscholen parels aan de zuidoostkust van Australië

Op 30 December 2017.

Van bekende bezienswaardigheden zoals de Whitsunday Islands, The Twelve Apostles en Fraser Island zal je vast wel eens gehoord hebben. Echter zijn er nog tal van andere leuke (en minder bekende) bezienswaardigheden aan de zuidoostkust van Australië die zeker een bezoek waard zijn!

Wij sommen een aantal minder bekende trekpleisters voor je op, weg van alle toeristische plekken!

Magnetic Island
Vlak voor de Oostkust van Queensland ligt Magnetic Island. Magnetic Island is vernoemd naar een magnetische aantrekkingskracht dat het eiland zou moeten hebben op kompassen. Over het hele eiland wisselen idyllische baaitjes, langgerekte zandstranden en bosrijke gebieden elkaar af. De ideale manier om dit eiland te verkennen is met een huurauto. Een avontuurlijkere versie hiervan is met een buggy over het eiland crossen! Kijk tijdens je verkenningstocht over het eiland goed om je heen, want de kans op het spotten van koala’s is erg groot op dit eiland! Vergeet zeker niet om regelmatig te stoppen op verschillende plekken. Er zijn namelijk veel wandelpaden op dit eiland te vinden en in verschillende baaien kan je goed snorkelen!  

Yamba
Ervaar de heerlijke laid-back sfeer van dit surfdorpje! In dit plaatsje vindt je geen toeristen met selfie sticks, maar ben je echt onder de ‘locals’. Aan de lange zandstranden kan je relaxen in de zon afwisselen met surfen over de golven. Ben je nog geen ervaren surfer? Ga de uitdaging aan en spring, onder begeleiding van een surfcoach, de zee in met je surfplank!

Mission Beach
Voor veel bezoekers is skydiven het hoofddoel van een bezoek aan Mission Beach. Mission Beach is één van de populairste skydive spots ter wereld! Je springt uit een klein vliegtuigje, je zweeft kilometers lang in de lucht, om vervolgens een prachtige landing te maken op Mission Beach. Een ‘once in a lifetime’ ervaring! Maar er is nog veel meer te doen op Mission Beach. Wat dacht je van duik- en snorkelmogelijkheden in een wonderbaarlijke onderwaterwereld? Klinkt niet slecht toch?

Coolangatta
Coolangatta is net als Yamba een heerlijk rustig surfdorpje met een leuke atmosfeer. Je zal hier geen gehaaste mensen tegenkomen, dit is een plek voor echte levensgenieters. Heb je ooit al eens willen leren surfen? Dan is Coolangatta Beach een goede plek om dat te leren!