Bekijk hier  voor meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Sydney Bridge Clim

Sydney Bridge Clim

Sydney Bridge Clim

Op 28 September 2018.

De Sydney Harbour Bridge is een van de meest iconische bouwwerken van de Australische hoofdstad en het is belangrijk oriëntatiepunt. Met de toffe excursie Sydney BridgeClim beklim je deze beroemde brug.

Samen met een ervaren klimmer die ook als gids fungeert trotseer je deze 134 meter hoge brug. Met een klimriem ben je verbonden aan de brug zodat je veilig de brug kunt beklimmen. Een retourtje naar de top van de Harbour Bridge duurt gemiddeld 3,5 uur.

Onderweg vertelt de gids je over de historie van deze brug, maar ook over allerlei bezienswaardigheden waar je uitzicht op hebt. Zo heb je bijvoorbeeld uitzicht op het wereldberoemde Sydney Opera House, de haven en zelfs de Blue Mountains zijn op een heldere dag in de verte te zien! Eenmaal op de top van de Sydney Harbour Bridge kun je 360 graden om je heen kijken en beleef je een spectaculair moment!

Sydney Harbour Bridge

Wij kunnen verschillende excursies zoals deze voor je reserveren. Zo maak je je reis nog onvergetelijker. Onze Australië specialisten stellen de mooiste rondreizen samen op basis van jouw wensen. Neem hier contact met ons op of maak een afspraak in onze Beleefwinkel.