Bekijk hier  voor meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Rooftop Bars in Melbourne

Rooftop Bars in Melbourne

Rooftop Bars in Melbourne

Op 18 April 2019.

Rooftopbars zijn hot. Op steeds meer plaatsen in de wereld zie je ze terug. Genietend van een heerlijk drankje bewonder je de skyline van de stad. Wij hebben de beste locaties in Melbourne voor je op een rijtje gezet.

Het wordt gezegd dat Melbourne één van de beste rooftop steden in de wereld is. De levendige sfeer van de stad en de goede kwaliteit van de restaurants en bars zorgen daarvoor.

# Naked in the Sky - 285 Brunswick St Fitzroy
Dit terras geeft je een perfect uitzicht op het noorden van Meldbourne. Het heeft een trendy stadse sfeer en naast drankjes worden e rook tapas op het terras geserveerd. Op de begane grond zit het Naked for Satan restaurant waar je uitgebreid kunt dineren.

# Rooftop at QT - 133 Russell St
Een moderne en relatief nieuwe bar in het hart van de stad bij hotel QT. Er heerst een ontspannen sfeer doordeweeks en in het weekend zorgt een DJ voor extra entertainment.

# Good Heavens - 79 Bourke St
Op het dak van restaurant Fancy Hank’s vind je deze locatie die ‘slechts’ op de tweede etage zit. Maar alsnog heb je ook hier een leuk uitzicht op het centrum van Melbourne. Het heeft een beetje een Miami/Palm Springs vibe.

# Imperial Hotel - 2/8 Bourke St
Met een geweldig uitzicht over het Parliament House en de city-skyline drink je hier je drankje op een prachtig houten terras. Zowel in de zomer als winter is di teen heerlijke plek voor een biertje na een dag shoppen.

Dit zijn slechts een paar hotspots maar Melbourne heeft je nog veel meer leuke plekjes te bieden. Heb je een Culinair hart, dan is deze stad echt iets voor jou.

bron: therooftopguide.com