Bekijk hier  voor meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Relaxen op Palm Cove

Relaxen op Palm Cove

Relaxen op Palm Cove

Op 12 October 2018.

Een rondreis door Oost Australië kan best intensief zijn. Je rijdt dagenlang van bestemming naar bestemming om telkens verrast te worden door dit prachtige land. Je beleeft mooie maar soms ook lange dagen, en de vermoeidheid kan dan ook wel eens toeslaan. Dan is er toch niks lekkerder dan een paar dagen heerlijk uitrusten en vertoeven op een prachtig palmenstrand?

Palm Cove ligt vlakbij Cairns, voor velen het eindpunt van een rondreis door Oost Australië. Zo kun je de laatste paar dagen van je rondreis heerlijk ontspannen voordat je terug in het vliegtuig stapt naar Nederland.

Overal waar je kijkt zie je palmbomen! Het plaatsje Palm Cove mag dan niet zo groot zijn, maar het is hier wel een oase van rust. Palm Cove is gezegend met een prachtig tropisch zandstrand. Een kilometerslange boulevard ligt direct naast het strand en je loopt hier uiteraard tussen de, je raadt het al, palmbomen. De gehele kustlijn is voorzien van wapperende palmbomen en het plaatsje is daar dan natuurlijk ook naar vernoemd.

In Palm Cove zijn niet echt activiteiten te beleven waarvan je zegt ‘dit moet je gedaan hebben’. Het plaatsje is juist ideaal om heerlijk bij te tanken van je rondreis en dus gewooen even 'verplicht ontspannen'. Geniet hier van een lekkere stranddag, een rustige wandeling over de boulevard én de heerlijke cocktails!