Bekijk hier  voor meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Met een camper door Australië

Met een camper door Australië

Met een camper door Australië

Op 04 April 2019.

Australië is een ideaal land om met een camper door te reizen. Je moet per slot van rekening best wat afstanden overbruggen wil je veel van het land ontdekken. Kies je voor een camper, dan geniet je van volop vrijheid.

Onderweg vind je voldoende stopplaatsen waar je tijdens een reisdag kunt genieten van een picknick. Tegen het einde van de dag vind je een plekje op één van de ‘campgrounds’ die zich vaak op de mooiste natuurplekken bevinden. Je kunt natuurlijk je eten in je eigen camper bereiden. Maar wat ook leuk is, dat je in Australië op de ‘campgrounds’ ook ‘camp kitchens’ vindt. Koken in een buitenkeuken waar je lekker de ruimte hebt.

Om tot een juiste keuze van je camper te komen zou je jezelf eigenlijk de volgende vragen moeten stellen. Jouw antwoorden helpen ons om de juiste camper aan te bevelen!

Camper checklist:

  • Groot of klein? Reis je met zijn tweeën of met het gezin?
  • Hoeveel comfort? Wil je bijvoorbeeld een toilet en douche in je camper? Wil je een vast bed of niet?
  • Welke route ga je rijden? Bezoek je ook de Outback, op wat voor soort wegen ga je rijden?
  • Wat voor een type reiziger ben je? Ga je bijvoorbeeld veel uiteten of kook je graag in je camper koken?


Wat ook nog goed is om te weten, is dat camperverhuurders vaak met flextarieven werken, het is een kwestie van vraag en aanbod en tarieven kunnen dus wekelijks wisselen. Vaak levert in dit geval vroeg boeken een voordeel op, omdat er nog veel beschikbaarheid is.