Bekijk hier  voor meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Live like a local: ga surfen!

Live like a local: ga surfen!

Live like a local: ga surfen!

Op 28 January 2020.

Je hebt vast weleens een film of serie gezien waarbij talloze surfers de hoogste golven pakken bij het beroemde strand van Bondi Beach in Sydney. Surfen is razend populair aan de oostkust van Australië, je zou het bijna een volksport kunnen noemen. Wanneer je zelf een rondreis maakt langs de oostkust van Australië zul je vaak mooie stranden, de oceaan en vele surfers tegenkomen. Lijkt het je dan tof om zelf ook op een surfplank te staan?

Wij kunnen op vele plekken langs de oostkust surflessen voor je reserveren. Byron Bay is bijvoorbeeld een populaire plek om te surfen. Onder begeleiding van een professionele surfleraar leer je eerst op het strand de techniek. Hoe je golven pakt, hoe je van een liggende positie naar een staande positie gaat en nog veel meer. Uiteindelijk is het aan jou de taak om de geleerde techniek in het water toe te passen. Hoe gaaf is het als je aan het einde van de dag over hoge golven surft en na je rondreis aan vrienden kunt vertellen dat je kunt surfen?

Surflessen zijn het hele jaar door te volgen. Surfmaterialen zoals een wetsuit en surfplank zijn inbegrepen bij de les.

“Spice up your trip” zeggen wij vaak. Met dit soort gave extra’s geef je jouw rondreis een eigen karakter en maak je het extra bijzonder. Wil je meer leuke belevenissen te weten komen? Ik en mijn collega’s van Beleef Australië vertellen je hier graag meer over tijdens een afspraak in onze Beleefwinkel in Tilburg.