Bekijk hier  voor meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Een rondreis Australië op maat laten samenstellen

Een rondreis Australië op maat laten samenstellen

Een rondreis Australië op maat laten samenstellen

Op 19 May 2020.

Voor ons Nederlanders ligt Australië vrijwel aan de andere kant van de wereld. Voor velen is een rondreis door Australië een ‘once in a lifetime’ ervaring omdat het zo ver weg ligt. Je gaat dus niet over één nacht ijs wanneer je jouw Australië-droom in het echt wilt beleven. Wanneer je met je reisgezelschap een vertrekdatum en de tijdsduur hebt bepaald is het tijd om je plannen concreet te maken.

Je kunt zelf aan de slag gaan om allerlei reisonderdelen zelf samen te stellen, maar het is toch superfijn om de hulp van een echte Australië specialist in te schakelen? Bij Beleef Australië werken Australië specialisten die je advies uit eigen ervaring kunnen geven omdat zij zelf alle windhoeken van het land hebben bezocht tijdens een eigen vakantie of een studiereis. Een reisspecialist kent de mooiste plekken van het land, zowel de bekende als de onbekende, kan de afstanden goed inschatten en daarmee de optimale reisroute bepalen én weet de allerbeste verblijfsmogelijkheden voor ieder budget.

Het is goed mogelijk om je online op onze website te oriënteren met allerlei voorbeeldreizen. Deze voorbeeldroutes geven je een goede indicatie hoe een rondreis eruit kan zien. Máár weet dat wij een maatwerkspecialist zijn! Dus op basis van jouw reiswensen gaan wij aan de slag om een rondreis samen te stellen die aansluit bij de reis die jij voor ogen hebt.

Daarvoor nodigen wij jou het liefste uit in onze Beleefwinkel in Tilburg. Een Australië specialist geeft je in één van onze spreekkamers een presentatie van dag tot dag hoe jij jouw ultieme roadtrip door Australië kunt beleven. Vervolgens bespreken we jouw reiswensen en met ons advies, ervaring en kennis komen we samen tot een reisplanning. Zo bouwen we samen aan een rondreis op maat, gebaseerd op jouw beschikbare budget.

Na de afspraak in onze Beleefwinkel gaan wij aan de slag om de overeengekomen reisplanning concreet in te vullen met vluchten, hotels, autohuur of camper en excursies. Via een digitale offerte ontvang je de rondreis die echt speciaal voor jou gemaakt is! Uiteraard ‘finetunen’ we nog het een en ander aan de reis mocht je iets liever anders ingevuld zien. Wij kunnen zeer flexibel werken door rechtstreekse contacten met lokale agenten.

Voor ons bij Beleef Australië is iedere rondreis uniek. Waarom? Omdat iedere reiziger uniek is! Wij gaan graag voor jou aan de slag om een rondreis op maat samen te stellen. Kom gezellig langs in onze Beleefwinkel voor een afspraak met één van onze Australië specialisten.