Bekijk hier  voor meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Een paar nachten unieke luxe

Een paar nachten unieke luxe

Een paar nachten unieke luxe

Op 20 July 2018.

Een rondreis langs de oostkust van Australië is al een belevenis op zich. Geef je rondreis aan de andere kant van de wereld een extra twist door te overnachten in bijzondere hotels. Op deze manier geniet je in alle stijl van dit uitzonderlijke gebied. Ik verklap in dit blog een paar luxe, maar zeker ook bijzondere hotels om je rondreis aan de oostkust spectaculair af te sluiten. Onderstaande hotels kunnen een onvergetelijk slotstuk vormen voor onze voorbeeldreis East Coast Explorer.

Silky Oaks Lodge
Mooier ga je ze op weinig plekken vinden. De Silky Oaks Lodge ligt zeer idyllisch in het regenwoud van Port Douglas. Bij dit boetiekhotel staan de begrippen luxe, privacy, gastvrijheid en persoonlijke service hoog in het vaandel. Je overnacht in een elegante boomhuizen, je eet in een culinair restaurant met de beste wijnen uit de omgeving en je komt helemaal tot rust in de spa van het hotel. Dit alles ervaar je in een omgeving met kristalheldere wateren van de Mossman rivier en de groene fauna van het Port Douglas regenwoud. Bovendien is de Silky Oaks Lodge een ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan het unieke Daintree regenwoud en Cape Tribulation.

Coconut Grove Apartments
Ver weg van de grote massa vind je, bij één van de mooiste kustlijnen van Australië, de Coconut Grove Apartments. Dit luxueuze appartementencomplex bestaat uit 33 exclusieve appartementen. De appartementen zijn strak en stijlvol ingericht en beschikken over allerlei faciliteiten om je helemaal comfortabel te voelen. Een groot deel van alle appartementen beschikken over een terras met een eigen privé zwembad. Je hebt hier alle rust om te relaxen, maar mocht je ook actief bezig willen zijn dan heb je hier ook alle ruimte voor. Huur een fiets of maak mooie wandelingen door de tropische natuur van Port Douglas.

Orpheus Island Lodge
De Orpheus Island Lodge is veel meer dan alleen een perfecte toegangspoort voor het Great Barrier Reef. Dit kleinschalige en intieme hotel, gelegen op een privé-eiland vlak voor de kust, is slechts beschikbaar voor 28 gasten. Een paar nachten slapen in één van de 14 gastenverblijven heeft veel weg van een mooie droom. Je verblijf hier op basis van all-inclusive en ook activiteiten zoals snorkelen, scuba diving, vissen, zeilen, kajakken, paddle boarden en yoga lessen zijn inclusief. Dit resort is bijzonder populair bij honeymooners!