Bekijk hier  voor meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

West-Australië: minder bekend dan de oostkust, maar zeker zo mooi!

West-Australië: minder bekend dan de oostkust, maar zeker zo mooi!

West-Australië: minder bekend dan de oostkust, maar zeker zo mooi!

Op 20 February 2018.

De westkust van Australië is niet zo druk bezocht als de oostkust. De westkust is dus minder toeristisch, maar daardoor ook ongerept, rustiger en volgens velen ook rauwer dan de oostkust van Australië. Hier waan je je nog echt in Australië alsof je één van hen bent. Tijdens een bezoek aan deze streek valt er genoeg te beleven, je zal dolfijnen zien, snorkelend kunnen genieten van de meest prachtige koralen, leuke typisch Australische dorpen en steden bezoeken en niet te vergeten de prachtige natuur bewonderen. Maar welke hoogtepunten kan je allemaal verwachten in het westen van Australië?

Perth
Perth is een grote stad met miljoenen inwoners, maar toch geeft Perth je niet het idee dat het een grote stad is. Het centrum is goed te belopen en overzichtelijk. Hier zijn vele restaurants te vinden en souvenirwinkels. Verder is Perth een afwisseling van moderne gebouwen en historische gebouwen.

Kalbarri
De kustplaats Kalbarri beschikt over een mooi landschap. Breng zeker een bezoekje aan de Murchison River. Bewonder hier de spectaculaire kloven en mooie wilde bloemen.

Monkey Mia
Bezoek de dolfijnen of geniet gewoon van het fantastische strand. Er zijn ook boottrips die Monkey Mia verlaten om de zeekoeien te bezichtigen. Ook raden we een avondcruise op de Shotover catamaran aan, om de prachtige zonsondergang te bewonderen.

Coral Bay
Coral Bay is de poort naar het fantastische koraal van Ningaloo Reef en het Ningaloo Marine Park met zijn onderwater-platform. Je zult versteld staan van de vele kleuren en diversiteit. Geniet aan de oostkust van het duiken en snorkelen.

Broome
Broome, met zijn prachtige natuur, indrukwekkende stranden, mooie baaien en het sprankelende water van de Indian Ocean, is de perfecte plek om even te genieten en bij te komen van je belevenissen tijdens je rondreis. Ontdek de stad, het strand en de prachtige omgeving. Broom’s beroemde strand, Cable Beach, is een klassiek voorbeeld van deze schoonheid en bestaat uit 22 kilometer wit zand en helder tropisch water.

Beleef het ongerepte en rustige westen in je eigen tempo. Maak een afspraak met één van onze Australië specialisten voor informatie en advies voor een rondreis langs de westkust van Australië.