Bekijk hier  voor meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Daintree National Park & Cape Tribulation

Daintree National Park & Cape Tribulation

Daintree National Park & Cape Tribulation

Op 24 June 2017.

Wil jij buiten de begaanbare paden gaan? Dan zijn Daintree National Park en Cape Tribulation bestemmingen die je per direct op je bucketlist zou moeten zetten!

Diep in het Daintree National Park ligt een bijzondere plek verstopt: Cape Tribulation.
Cape Tribulation is een bestemming waar de jungle en de oceaan samenkomen. 180 miljoen jaar oud regenwoud komt hier samen met parelwitte zandstranden. Deze bestemming heeft voor een ieder wat wils: zeekajakken, krokodillen zoeken op de Daintree River, jungle surfen, wandelen in het regenwoud en duiken of snorkelen in het Great Barrier Reef.

Vanuit Cape Tribulation zijn verschillende tours te boeken richting misschien wel het mooiste rif ter wereld: Great Barrier Reef. Onderwater kijk je letterlijk je ogen uit: zeesterren, haaien, nemovisjes en zeeschildpadden. Dit is het walhalla voor duikers en snorkelaars.

Als je op zoek bent naar een echte adrenalinekick raden we je aan om te gaan 'jungle surfen'. Er lopen een vijftal kabelbanen dwars een dit tropische regenwoud. Vanuit vogelvluchtperspectief heb je uitzicht over de jungle en kun je zelfs het Great Barrier Reef zien.

In deze omgeving leven ook de gevaarlijke zoutwaterkrokodillen. Met een cruise over de Daintree River heb je een enorm grote kans om deze beesten tegen te komen!

Een Nightwalk in het Daintree NP is alleen besteed aan de echte avonturiers! Overdag zijn er verschillende trekking mogelijk, maar juist ’s nachts is het bijzonder om een trekking in dit gebied te maken. Het is dan helemaal stil en je hebt de unieke kans om nachtdieren te spotten. Ben je benieuwd wat zoals tegen kan komen tijdens een Nightwalk? Slangen, hagedissen, kikkers, spinnen en krokodillen.