Bekijk hier  voor meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Culinair genieten in de Yarra Valley

Culinair genieten in de Yarra Valley

Culinair genieten in de Yarra Valley

Op 28 August 2018.


Het achterland van de wereldstad Melbourne is een verademing voor liefhebbers van culinaire verwennerijen. Op slechts één uur rijden kom je in de Yarra Valley. Je komt terecht in een landschap vol boomgaarden, bloemenkwekerijen en vooral veel wijngaarden. Tussen alle wijngaarden vind je her en der authentieke wijnboerderijen en pittoreske stadjes. Sommige van deze stadjes behoren tot de oudste van Australië!

Een leuke manier om deze regio te verkennen is door met een gids op pad te gaan. Hij/zij weet tenslotte de mooiste wijngaarden en de beste wijnproeverijen. Daarnaast kan deze gids je alle ins- en outs vertellen over het productieproces van de wijnen. Hiermee voeg je een stukje educatie toe aan je uitstapje!

Wil je helemaal uit de ban springen? Er bestaat de mogelijkheid om met een luchtballon over Yarra Valley te zweven. Vanuit een luchtballon zie je pas echt de uitgestrektheid van deze vallei. Ga mee op een culinaire ontdekkingstocht door de Yarra Valley!
 

Op zoek naar meer ‘insider tips’ van onze Australië specialisten? Maak een afspraak in onze Beleefwinkel en raak wij verzorgen jouw rondreis door Australie van A tot Z.