Bekijk hier  voor meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Bijzonder overnachten

Bijzonder overnachten

Bijzonder overnachten

Op 08 February 2019.

Een onvergetelijk moment tijdens je rondreis door Australië creëer je bijvoorbeeld door één of meerdere nachten in een uniek resort te overnachten. Deze zijn er genoeg te vinden. Wat mij betreft springen deze drie er wel uit.

Southern Ocean Lodge
Op Kangaroo Island ligt de exclusieve Southern Ocean Lodge. Deze lodge ligt op een klif en heeft zo aan de ene zijde een panoramisch uitzicht op de oceaan en aan de andere zijde op het onaangetaste landschap. Je ervaart tijdens je verblijf een fijne mix tussen luxe en comfort en je geniet met volle teugen van de natuur.131 Longitude
Bezoek je de Outback? Logeer dan in luxe bungalowtent van 131 Longitude. Je verblijft in het ruige landschap en vanaf je privéterras kan je ’s avonds de sterren achter de wereldberoemde Ayers Rock zien vallen. ’s Ochtend zie je de zon er weer bovenuit komen.Hayman Island Resort
Hayman Island is één van 74 eilanden van de Whitsundays. Logeer in dit vijfsterren resort dat bekend staat als één van de beste hotels ter wereld. Het is extreem luxe en je kunt bijvoorbeeld gaan windsurfen, catamaranzeilen, duiken en snorkelen.Natuurlijk kennen we bijzondere plekjes voor iedere portomonnee :-)

Een rondreis door Australië is sowieso een onvergelijke ervaring!