Bekijk hier  voor meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

The Top End & Outback Explorer

The Top End & Outback Explorer


Reis van Darwin naar Adelaide dwars door het hart van Australië, beter bekend als de 'Outback'. Start je rondreis met een bezoek aan Kakadu National Park, een natuurgebied van de Aboriginals vol spectaculaire kloven, watervallen en rotsformaties. Je kijkt er je ogen uit! 

Iedere dag reis je een stuk zuidelijker. Via de Katherine Gorge en Tennant Creek bereik je de bekende Outback van Australië. Ver weg van de bewoonde wereld reis je over eenzame wegen naar uniek gevormde roodkleurige rotsformaties en ontdek je meer over de oude Aboriginalcultuur. Het hoogtepunt van jouw roadtrip is misschien wel de Ayers Rock, de grootste monoliet ter wereld en heilig voor de oorspronkelijke bewoners. Via de ondergrondse wereld van Coober Pedy, het natuurlijke amfitheater van Wilpena Pound en de wijnregio Clare Valley eindig je jouw rondreis aan de zuidkust in de grote stad Adelaide. Je hebt Australië over haar hele lengte doorkruist, van noord naar zuid! 

Je hebt verschillende routes die je kunt rijden en dit kan zowel met een huurauto als een camper

Laat ons jouw droomreis op maat samenstellen. Bekijk ter inspiratie alvast onze voorbeeldroutes. Nog leuker, maak een afspraak met één van onze Australië-specialisten en kom langs in onze Beleefwinkel in Tilburg.  

Liever videobellen?
Naast een fysieke afspraak in onze Beleefwinkel bieden wij je ook de mogelijkheid voor een videogesprek met één van onze bestemmingsspecialisten. Hiervoor kun je een mail sturen naar beleefreizen@tui.nl. Vermeld in dit mailtje het volgende: verzoek tot een videogesprek, gewenste datum/tijdstip en het land/regio waar jij interesse in hebt. Wij sturen jou een bevestiging van dit videogesprek inclusief link naar de omgeving waar jij kunt videobellen om jouw reiswensen te bespreken. Tot snel!

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€ 1.995,-
advies op maat offerte

Van Noord naar Zuid met de auto of camper

Aanschouw unieke rotspartijen

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know