Bekijk hier  voor meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Spice up your trip!

Een rondreis door Australië is al een belevenis op zich. Maar wat maakt jouw reis nu nog bijzonderder en wat zijn momenten tijdens je reis die je niet snel zult vergeten? Wij hebben super veel leuke ideeën en tips voor bijvoorbeeld excursies, bijzondere overnachtingen en belevenissen. Zo geef je jouw reis een eigen karakter en wij helpen je daar graag mee, dus zoals wij zelf zeggen: spice up your trip!

Parachutesprong Byron Bay
Byron Bay Parachutesprong
Een parachutesprong staat bij velen op de bucketlist. In Byron Bay kan deze droom werkelijkheid worden! Allereerst krijg je een uitgebreide veiligheidsinstructie in het parachutistencentrum. Vervolgens wordt een klein vliegtuigje uit de hangar gehaald en gereed gemaakt voor de vlucht. Tijdens de vlucht kijk je uit over de prachtige stranden en de oceaan. Langzaam is het moment daar dat de deuren van de cabine opengaan. De zenuwen gieren door je hele lichaam wanneer je uit het vliegtuig springt. De eerste meters daal je met een snelheid van 200 km/u naar beneden. Wanneer de parachute opengaat heb je een fenomenaal uitzicht over Byron Bay. Na een spectaculaire sprong van 5 minuten sta je weer met beide benen op de grond en ben je een groot avontuur rijker!  
Indicatieprijs:    € 159,- p.p.
Duur:                Circa 3,5 uur

Sydney Harbour cruisetocht                                                
Sydney Harbour cruisetocht
Sydney is een echte havenstad, dus mag de haven niet overgeslagen worden tijdens een bezoek aan deze wereldstad. Met de Sydney Harbour Cruise maak je een twee uur durende boottocht door de haven en kom je alle belangrijke bezienswaardigheden tegen. Zo vaar je bijvoorbeeld onder de Sydney Harbour Bridge door en vaar je langs het o-zo-bekende Sydney Opera House. Via een audiosysteem vertelt de kapitein je allerlei ins- en outs over de haven. Bovendien zijn drankjes inclusief aan boord.  
Indicatieprijs:    € 28,- p.p.
Duur:                Circa 2 uur

Quad rijden op Kangaroo Island
Quad rijden Kangaroo Island
Verken dit prachtige eiland voor de zuidkust van Australië met een avontuurlijke quad-tour! Allereerst krijg je een korte instructie hoe je de quad dient te besturen. Vervolgens ga je samen met een gids over het eiland crossen. De gids kent Kangaroo Island op zijn duimpje en laat je de mooiste plekjes van het eiland zien. Er zijn verschillende routes mogelijk, zo is er een strandroute, natuurroute en zonsondergangroute. Iedere route heeft een eigen tijdsduur en deze varieert van 1,5 tot 3 uur. Race over ongerepte stranden, door bossen en over hobbelige grindpaden!    
Indicatieprijs:    € 73,- p.p.
Duur:                Flexibel
  

Wil je graag meer weten over deze activiteiten of heb je zelf een leuk idee? Laat het ons meteen weten en wij zullen via onze lokale agenten deze bijzondere momenten voor je reserveren. Bel 013-5323585 of mail naar beleefreizen@tui.nl

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

Op aanvraag
advies op maat offerte

Ontdek de 'Aussie way of life'

Geniet van ultieme vrijheid met een camper

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know