Bekijk hier  voor meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Spice up your trip!

Een rondreis door Australië is al een belevenis op zich. Maar wat maakt jouw reis nu nog bijzonderder en wat zijn momenten tijdens je reis die je niet snel zult vergeten? Wij hebben super veel leuke ideeën en tips voor bijvoorbeeld excursies, bijzondere overnachtingen en belevenissen. Zo geef je jouw reis een eigen karakter en wij helpen je daar graag mee, dus zoals wij zelf zeggen: spice up your trip!

Kamelentocht bij Ayers Rock                                    
Combineer je jouw rondreis door het zuidoosten met de ‘outback’? Dan hebben wij een leuke aanrader voor jou! Je zult vast en zeker ook de beroemde Ayers Rock, ook wel Uluru genoemd, bezoek. Met de Uluru Camel Express kun je bij zonsopgang- of ondergang een kamelentocht rond deze gigantische monoliet maken. Vanaf de rug van een kameel zie je de rood/oranje/bruin-achtige kleur van de Ayers Rock per minuut veranderen door het opkomen of dalen van de zon. Verken het grootste natuurwonder van de ‘outback’ en doorkruis de woestijn op een wijze die honderden jaren geleden ook al werd ondernomen: per kameel. 
Indicatieprijs:    € 45,- p.p. 
Duur:                Circa 2,5 uur
 
  
Helikoptervlucht over de Ayers Rock
Helikoptervlucht Ayers Rock
Combineer je jouw rondreis langs de oost- of zuidkust met de ‘outback’? Dan weten wij een bijzondere activiteit voor jou om jouw rondreis een extra dimensie te geven. Een helikoptervlucht rond de grootste monoliet ter wereld, de Ayers Rock, is echt een onbeschrijflijke ervaring! De vlucht duurt een kwartier maar deze beleef je heel intens. De zult verwonderd raken over de grootsheid van de monoliet en hoe mooi de natuur kan zijn. De piloot van de helikopter geeft uitleg over hetgeen wat je onderweg allemaal tegenkomt.   
Indicatieprijs:    € 94,- p.p.
Duur:                Circa 15 minuten


Wil je graag meer weten over deze activiteiten of heb je zelf een leuk idee? Laat het ons meteen weten en wij zullen via onze lokale agenten deze bijzondere momenten voor je reserveren. Bel 013-5323585 of mail naar beleefreizen@tui.nl

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€ 1.995,-
advies op maat offerte

Van Noord naar Zuid met de auto of camper

Aanschouw unieke rotspartijen

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know