Bekijk hier  voor meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Spice up your trip!

Een rondreis door Australië is al een belevenis op zich. Maar wat maakt jouw reis nu nog bijzonderder en wat zijn momenten tijdens je reis die je niet snel zult vergeten? Wij hebben super veel leuke ideeën en tips voor bijvoorbeeld excursies, bijzondere overnachtingen en belevenissen. Zo geef je jouw reis een eigen karakter en wij helpen je daar graag mee, dus zoals wij zelf zeggen: spice up your trip!

Paddleboarden bij Jervis Bay 
Doe mee met een gave activiteit waarbij je sportief bezig bent en tegelijkertijd van de natuur geniet. Paddleboarden is een activiteit in opkomst en erg trendy. Je staat als het ware op een surfplank en met een peddel beweeg je jezelf voort over het water. De rustige wateren van Jervis Bay lenen zich er uitstekend voor! Allereerst krijg je een korte instructie om de techniek onder de knie te krijgen en vervolgens kun je zelf op avontuur om de prachtige kustlijn van Jervis Bay te ontdekken vanaf het water. Onderweg kan het zomaar gebeuren dat er dolfijnen naast je paddleboard komen zwemmen. Hoe gaaf is dat! 
Indicatieprijs:    € 37,- p.p. 
Duur:                Circa 1,5 uur 

Kamelentocht bij Ayers Rock                                    
Combineer je jouw rondreis door het zuidoosten met de ‘outback’? Dan hebben wij een leuke aanrader voor jou! Je zult vast en zeker ook de beroemde Ayers Rock, ook wel Uluru genoemd, bezoek. Met de Uluru Camel Express kun je bij zonsopgang- of ondergang een kamelentocht rond deze gigantische monoliet maken. Vanaf de rug van een kameel zie je de rood/oranje/bruin-achtige kleur van de Ayers Rock per minuut veranderen door het opkomen of dalen van de zon. Verken het grootste natuurwonder van de ‘outback’ en doorkruis de woestijn op een wijze die honderden jaren geleden ook al werd ondernomen: per kameel. 
Indicatieprijs:    € 45,- p.p. 
Duur:                Circa 2,5 uur
 
  
Sydney BridgeClim 
Verken Sydney op een wel heel bijzondere manier! De Sydney Harbour Bridge is één van de populairste bezienswaardigheden van deze wereldstad. Met de Sydney BridgeClim beklim je deze brug tot een hoogte van 134 meter. Samen met een ervaren klimmer die tevens jou gids is ga je proberen om naar de top van deze brug te klimmen. Met een klimriem ben je verbonden aan de brug zodat je veilig de brug kunt beklimmen. Onderweg vertelt de gids je over de historie van deze brug, maar ook over allerlei bezienswaardigheden waar je uitzicht op hebt. Zo heb je bijvoorbeeld uitzicht op het wereldberoemde Sydney Opera House, de haven en zelfs de Blue Mountains zijn op een heldere dag in de verte te zien! Eenmaal op de top van de Sydney Harbour Bridge kun je 360 graden om je heen kijken en beleef je een spectaculair moment!      
Indicatieprijs:    € 105,- p.p. 
Duur:                Circa 3,5 uur 

Wil je graag meer weten over deze activiteiten of heb je zelf een leuk idee? Laat het ons meteen weten en wij zullen via onze lokale agenten deze bijzondere momenten voor je reserveren. Bel 013-5323585 of mail naar beleefreizen@tui.nl

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

Prijs op aanvraag
advies op maat offerte

Beleef het zuid-oostelijke deel van Australië

'Roadtrippen' krijgt hier een betekenis

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know