Bekijk hier  voor meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Kings Canyon

Kings Canyon

In het Watarrka National Park is een miljoenen jaren oude kloof te vinden, genaamd Kings Canyon.

Door de canyon zijn hike routes uitgezet waarbij je langs de droge en rode landschappen wandelt. De populairste route is de Rim Walk. Deze wandeling is ruim 6 kilometer lang en duurt ongeveer 3 uur. De Rim Walk is een stevige wandeling, maar eenmaal op grote hoogte zal je beloond worden met een prachtig uitzicht over valleien en alle rotsformaties. Wanneer je onder begeleiding van een gids deze hike maakt zal de gids je wijzen op leuke bijzonderheden. Er zijn namelijk nog oude fossielen van zeedieren te bewonderen vanwege een oude zee die hier vroeger lag. Daarnaast zal de gids je wijzen op bijzondere kunstwerken van Aboriginals op de rotsen. De kers op de taart van deze wandeling is de Garden of Eden, een groene oase in een droog landschap. In deze waterbron die omsingeld is door palmbomen kun je een heerlijke duik nemen.

 • Watarrka National Park
 • Luritja Aboriginals
 • Red Centre
Tip!
Michael Bovendeaard

Sta vroeg op en wandel de Kings Canyon Rim. Een tocht van circa 6,5 kilometer die je trakteert op een indrukwekkend uitzicht op de zandsteenkliffen, palmvormige spikkels, valleivloer en woestijn.

Michael Bovendeaard
| Australië specialist
Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

Prijs op aanvraag
advies op maat offerte

Beleef het zuid-oostelijke deel van Australië

'Roadtrippen' krijgt hier een betekenis

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know