Bekijk hier  voor meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

South East Explorer

Ervaar het 'laid-back'gevoel van Zuid-Oost Australië


Ontdek de ruige flora en kleurrijke fauna van Zuid-Oost Australië met een indrukwekkende autorondreis van Sydney naar Adelaide. Wereldsteden zoals Sydney en Melbourne wissel je af met prachtige natuurgebieden zoals de Blue Mountains, Kangaroo Island en de Grampians.


Je hebt verschillende routes die je kunt rijden en dit kan zowel met een huurauto als een camper.

Deze autorondreis gaat voor een groot deel over de Great Ocean Road. Deze slingerende kustweg is één van de mooiste autoroutes ter wereld. Deze autorondreis zit boordevol afwisseling. Je hebt zelf de keuze om actieve dagen met wandelingen door de indrukwekkende natuur af te wisselen met relaxen aan één van de vele stranden die Australië je te bieden heeft. Houdt je ogen open voor het spotten van kangoeroes en koala’s die zich in dit ruige landschap bevinden. Het is ook mogelijk om deze route te combineren met een bezoek aan de Outback van Australië, bekijk hiervoor de voorbeeldreis van 19 dagen. 

Nieuwsgierig naar wat jij allemaal gaat beleven op deze reis?
Klik hier onze foto- en video presentatie:  

Laat ons jouw droomreis op maat samenstellen. Bekijk ter inspiratie alvast onze voorbeeldroutes. Nog leuker, maak een afspraak met één van onze Australië-specialisten en kom langs in onze Beleefwinkel in Tilburg.

Liever videobellen?
Naast een fysieke afspraak in onze Beleefwinkel bieden wij je ook de mogelijkheid voor een videogesprek met één van onze bestemmingsspecialisten. Hiervoor kun je een mail sturen naar beleefreizen@tui.nl. Vermeld in dit mailtje het volgende: verzoek tot een videogesprek, gewenste datum/tijdstip en het land/regio waar jij interesse in hebt. Wij sturen jou een bevestiging van dit videogesprek inclusief link naar de omgeving waar jij kunt videobellen om jouw reiswensen te bespreken. Tot snel!
Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

Prijs op aanvraag
advies op maat offerte

Beleef het zuid-oostelijke deel van Australië

'Roadtrippen' krijgt hier een betekenis

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know