Bekijk hier  voor meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Luxe Resorts & Bijzondere Belevenissen

Oostkust & Outback Luxury

1 Aankomst Sydney Vlucht

Vandaag kom je aan op de luchthaven van Sydney. Je haalt je huurauto op en rijdt naar het hotel voor je eerste overnachting.

2 Sydney 0 km

Ga lekker op pad om deze wereldstad te ontdekken! Breng een bezoek aan de hoogtepunten zoals de Harbour Bridge en het welbekende Sydney Opera House.

3 Sydney - Blue Mountains 119 km

Op twee uur rijden van Sydney kom je terecht in een prachtig natuurgebied. Je verblijft in het ultra luxe Emirates One & Only Wolgan Valley.

4 Blue Mountains - Sydney 119 km

Vandaag reis je terug naar Sydney.

5 Sydney - Ayers Rock Vlucht

Met een binnenlandse vlucht vertrek je richting de ‘Outback’ van Australië. Na het ophalen van de huurauto zul je merken dat je in een totaal ander landschap terecht bent gekomen.

6 Ayers Rock 0 km

Je verblijft in het luxe bungalowtenten complex, genaamd 131 Longitude. Per 4WD kun je excursies maken naar de hoogtepunten van ‘The Red Centre’: The Olga’s en de Ayers Rock.

7 Ayers Rock - Kings Canyon 319 km

Vandaag ga je op pad om een miljoenen oude kloof te bezoeken. De Rim Walk is de populairste route langs de droge en rode landschappen.

8 Kings Canyon - Glen Helen 235 km

In de omgeving van Glen Helen kun je prachtige wandelingen maken met de verschillende routes die hier zijn uitgezet. Onder andere door kloven.

9 Glen Helen - Alice Springs 133 km

Het uitstapje naar ‘The Red Centre’ zit er bijna op. Na het inleveren van de huurauto vertrek je naar Alice Springs.

10 Alice Springs - Brisbane Vlucht

De hoofdstad van Queensland staat vandaag op het programma. Brisbane kent het hele jaar door een heerlijk tropisch klimaat.

11 Brisbane - Hervey Bay 287 km

Je rijdt door het prachtige gebied, de Sunshine Coast, naar Hervey Bay. Hervey Bay is een gezellige badplaats, maar het is vooral bekend als vertrekplaats naar Fraser Island.

12 Hervey Bay - Rockhampton 382 km

Vandaag rij je weer verder naar het noorden, naar Rockhampton. Deze grote stad in Queensland is het begin van de tropen die je verder richting het noorden nog vaker zult tegenkomen.

13 Rockhampton - Hamilton Island (Whitsundays) - km

Op Hamilton Island verblijf je in het Qualia Resort. Dit resort ligt als een oase tussen de bounty stranden en de turkooizen wateren.

14 Hamilton Island (Whitsundays) 0 km

In het Qualia Resort kun je heerlijk ontspannen en genieten van alle luxe. Vergeet ook zeker niet om een bootexcursie te maken naar het Great Barrier Reef of de Whitsunday eilanden.

15 Hamilton Island (Whitsundays) - Townsville - km

Bij een bezoek aan het plaatsje Townsville raden wij je aan om zeker een wandeling te maken langs de Boulevard, genaamd ‘The Strand’. Het Great Barrier Reef is bovendien vanuit Townsville ook goed te bereiken.

16 Townsville - Port Douglas 412 km

Bij je bezoek aan Port Douglas verblijf je in de Coconut Grove Apartments. Je wordt hier wederom ondergedompeld in ultieme luxe met prachtige appartementen en een spa.

17 Port Douglas 0 km

Vergeet, ondanks alle luxe in je verblijf, ook zeker niet de omgeving van Port Douglas te verkennen, zoals de adembenemende kust en het indrukwekkende regenwoud.

18 Port Douglas - Cairns 68 km

Vandaag rij je naar de laatste bestemming van deze rondreis. Cairns is naast een grote stad ook een tropische badplaats waar je heerlijk kunt vertoeven.

19 Cairns 0 km

Misschien doe je in het centrum van Cairns nog wat laatste shopping activiteiten voor vertrek naar Nederland.

20 Vertrek Cairns Vlucht

Je vertrekt naar de luchthaven en levert je huurauto in. De rondreis zit erop. In het vliegtuig lekker nagenieten van alles wat je hebt meegemaakt!

Inclusief/exclusief:

Je overnacht in luxe 4 of 5 sterrenhotels. Voor ieder budget stellen wij rondreizen op maat samen. Maak een afspraak in onze Beleefwinkel voor meer info, aanpassingen in de routes óf kies voor een offerte op maat.

Deze rondreis is natuurlijk ook mogelijk per camper. Neem contact met ons op voor meer informatie, wij helpen je er graag bij! 

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

Op aanvraag
advies op maat offerte

Geniet in stijl van Australië

Maak je rondreis extra speciaal!

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know