Bekijk hier  voor meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Kewarra Beach Resort & Spa

Kewarra Beach Resort & Spa

Paradijselijk resort

Zie je jezelf al zitten op een strandstoel onder een wuivende palmboom genietend van een cocktail. In het Kewarra Beach Resort & Spa is het mogelijk. In dit luxe resort kom je niets te kort.

Het resort ligt ongeveer 10 kilometer van het centrum van Cairns, in alle rust kun je hier genieten van een aantal van de populairste bezienswaardigheden van Australië. Het resort ligt op korte afstand tot het Great Barrier Reef, het grootste koraalrif ter wereld. Het onderwaterleven wat zich in dit koraalrif afspeelt is ongekend. Je vindt hier ontelbare soorten zeeleven die allemaal in harmonie samenleven. Vanuit het resort kun je snorkel- en duikexcursies boeken naar het Great Barrier Reef.

Vanuit het resort worden verschillende andere excursies georganiseerd. Zo kun je je verder verdiepen in de geschiedenis van de Aboriginals, een reis maken door de culinaire hoogtepunten van het gebied of een zeiltocht maken met een catamaran. Aangezien veel reizen eindigen in Cairns heb je met dit resort een perfecte mogelijkheid om de opgedane ervaringen van de reis nog eens op je in te laten werken.

 • Maak een snorkel- of duikexcursie naar het Great Barrier Reef.
 • Kom tot rust aan het einde van je reis in dit relaxende resort.
 • Geniet van één van de tours die het resort biedt, van Australische cuisine tot Aboriginal cultuur.
Tip!
Inge van Esch

Een bezoek aan dit resort maak je af door een bezoek te brengen aan de spa. Je komt helemaal tot rust na een reis vol belevenissen!

Inge van Esch
| Australië specialist
Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€ 2.295,-
advies op maat offerte

Roadtrippen met het hele gezin

Oost-Australië is een bestemming voor jong en oud

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know