Bekijk hier  voor meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Lamington National Park

Lamington National Park

Lamington, bomvol natuur!

Het Lamington National Park is een schat aan natuurpracht. Het regenwoud kent drie verschillende klimaten en is ontzettend makkelijk te bezoeken. Na het Daintree regenwoud is Lamington het op een na grootste regenwoud van Australië. De meesten mensen bezoeken het park vanuit Gold Coast of Brisbane. De wegen ernaartoe zijn goed te bereiden en je ziet de omgeving al snel veranderen als je het park nadert. Eenmaal in het park zijn de wandelpaden goed aangegeven wat betreft moeilijkheidsgraad. Dit maakt het dat het voor iedere bezoeker de moeite waard is om een wandeling te maken. Doordat de wegen in het park goed zijn aangelegd kun je een behoorlijk groot deel van het park zien.

En er valt genoeg te zien! Zo is het zuidelijke deel van het park bekend om de vele vogelsoorten die er leven. Vogelspotters gaan hier vooral op zoek naar de geelnekprieelvogel, verschillende parkieten en de met uitsterven bedreigde Alberts liervogel. Ook zijn er veel boomkikkers en andere regenwoudbewoners te spotten.

Een spectaculaire activiteit in het park is de zogenaamde Tree Top Walkway. Je klimt hierbij naar het dak van het regenwoud. Bovenin de bomen zijn hangbruggen gemaakt waar je overheen kunt lopen. Deze unieke wandeling brengt je langs plaatsen die je vanaf de grond niet kunt zien. Je komt ook dichterbij enkele vogels die hoog in de bomen leven. Reden genoeg voor een bezoek aan dit bomvolle nationale park aan de oostkust van Australië.

 • Ontdek 130 kilometer aan wandelpaden in dit prachtige park.
 • Geniet van spectaculaire uitzichten van de vele viewpoints in het park.
 • Klim door de boomtoppen met een Treetop Walk.
Tip!
Inge van Esch

Wandel naar het viewpoint van Mount Merino voor één van de mooiste uitzichten over het gigantische regenwoud!

Inge van Esch
| Australië specialist
Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€ 2.295,-
advies op maat offerte

Roadtrippen met het hele gezin

Oost-Australië is een bestemming voor jong en oud

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know