Bekijk hier meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Family Roadtrip - Oost Australië

Family Roadtrip Oost-Australië


Beleef met het hele gezin een autorondreis langs de oostkust van Australië. Speel met de kids op één van de mooiste stranden ter wereld bij de Whitsunday Islands, ontdek samen schitterende natuurgebieden zoals het Daintree Rainforest of Lamington National Park, sta oog in oog met kangoeroes en koala's op Magnetic Island én beleef waterpret bij het adembenemende Great Barrier Reef

We passen het reistempo een beetje aan en zorgen voor leuke activiteiten voor de kinderen tijdens je rondreis door Oost-Australië, zo geniet iedereen van een prachtig avontuur! Je kunt kiezen om met een camper op pad te gaan of een comfortabele en ruime auto. Voor beiden valt wat te zeggen. Een camper voelt echt een beetje als je thuis onderweg. Wanneer je met de auto reist kun je de keuze van hotels op de wensen van je reisgezelschap aanpassen. 

Laat ons jouw droomreis op maat samenstellen. Bekijk ter inspiratie alvast onze voorbeeldroutes. Nog leuker, maak een afspraak met één van onze Australië-specialisten en kom langs in onze Beleefwinkel in Tilburg.

Liever videobellen?
Naast een fysieke afspraak in onze Beleefwinkel bieden wij je ook de mogelijkheid voor een videogesprek met één van onze bestemmingsspecialisten. Hiervoor kun je een mail sturen naar beleefreizen@tui.nl. Vermeld in dit mailtje het volgende: verzoek tot een videogesprek, gewenste datum/tijdstip en het land/regio waar jij interesse in hebt. Wij sturen jou een bevestiging van dit videogesprek inclusief link naar de omgeving waar jij kunt videobellen om jouw reiswensen te bespreken. Tot snel!
Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€ 2.295,-
advies op maat offerte

Roadtrippen met het hele gezin

Oost-Australië is een bestemming voor jong en oud

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know