Bekijk hier  voor meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Spice up your trip!

Een rondreis door Australië is al een belevenis op zich. Maar wat maakt jouw reis nu nog bijzonderder en wat zijn momenten tijdens je reis die je niet snel zult vergeten? Wij hebben super veel leuke ideeën en tips voor bijvoorbeeld excursies, bijzondere overnachtingen en belevenissen. Zo geef je jouw reis een eigen karakter en wij helpen je daar graag mee, dus zoals wij zelf zeggen: spice up your trip!

Wijnproeverij met gids Hunter Valley
Wijnproeverij Hunter Valley
Hunter Valley staat bekend als één van de voornaamste wijnregio’s van Australië. Deze vallei staat vol wijnvelden waar de lekkerste wijnen van Australië worden geproduceerd. Een lokale gids neemt je mee op sleeptouw om je de mooiste wijngaarden te laten zien en je meer te leren over het productieproces van de wijnen. Je bezoekt vier verschillende wijnkelders in de Hunter Valley waar je van dichtbij kunt zien hoe de wijnen worden gemaakt en opgeslagen. Natuurlijk mag het proeven van de witte- en rode wijnen niet ontbreken op deze dag. Geniet van een uitgebreide wijn, kaas en chocolade proeverij en laat je even verwennen!  
Indicatieprijs:    € 81,- p.p.
Duur:                Circa 6 uur

TreeTop Canopy Tour in Lamington National Park
Treetop Canopy Tour Lamington Park
Het regenwoud van Lamington NP staat op de Wereldergoedlijst en dat is niet zo gek, want de natuur is hier zó ongerept en groen! Met deze dagexcursie ga je dat zelf ervaren met behulp van een gids die je wegwijs maakt door dit gebied. Je start de dag met een schitterend uitzicht vanaf de bergtop Mount Tambourine, vanwaar je uitkijkt over de bossen en de oceaan. Hierna is het tijd voor de TreeTop Canopy Tour, dit is een parcours dat je kunt bewandelen tussen de boomtoppen van het regenwoud. Op grote hoogte ben je lekker actief bezig en je geniet ondertussen van de ongekende flora en fauna. Zo maak je kans op het spotten van wilde papegaaien, de gids helpt je mee met het zoeken ernaar. Je kunt alle belevenissen even laten bezinken met en lekkere lunch in het plaatsje O’Reilly’s. Tot slot bezoek je een lokale alpacaboerderij  waar je alpaca’s van dichtbij kunt bekijken.     
Indicatieprijs:    € 69,- p.p.
Duur:                Circa 9,5 uur

Surfles in Byron Bay
Surfles Byron Bay
Heb jij wel eens surfers over de meest hoge golven zien surfen? En wil je dit eens zelf proberen? Dan ben je op het strand van Byron Bay aan het juiste adres. Onder begeleiding van een professionele surfleraar worden het hele jaar door lessen aangeboden voor alle leeftijden. Je leert bijvoorbeeld hoe je de beste golven kunt pakken en hoe je kunt gaan staan op een surfplank. De surfleraar zorgt voor een wetsuit en surfplank. Geniet van een dagje aan het strand van Byron Bay en hoe gaaf is het om aan het einde van de les over hoge golven te kunnen surfen?   
Indicatieprijs:    € 40,- p.p.
Duur:                Circa 2 uur

Wil je graag meer weten over deze activiteiten of heb je zelf een leuk idee? Laat het ons meteen weten en wij zullen via onze lokale agenten deze bijzondere momenten voor je reserveren. Bel 013-5323585 of mail naar beleefreizen@tui.nl


Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

Prijs op aanvraag
advies op maat offerte

Ontdek de kustlijn van Sydney naar Cairns

Een fijne mix tussen steden en natuur

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know