Bekijk hier  voor meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

East Coast Explorer

Oost Australië, voor velen het favoriete deel van Australië!


Beleef Oost-Australië met een autorondreis van het ‘stadse’ Sydney tot aan het onderwaterparadijs van het Great Barrier Reef. De afwisseling in het type landschappen zal je meteen opvallen. Het ene moment sta je midden in het tropisch regenwoud van Lamington NP en het andere moment begeef je je op één van de exotische Whitsunday eilanden.  

Je hebt verschillende routes die je kunt rijden en dit kan zowel met een huurauto als een camper

Tijdens een autorondreis langs de Oostkust van Australië passeer je relaxte surfspots zoals Byron Bay en natuurwonderen zoals de Blue Mountains en Fraser Island. Het is ook mogelijk om deze route te combineren met een bezoek aan de Outback van Australië, bekijk hiervoor de voorbeeldreis van 22 en 29 dagen. 

Nieuwsgierig naar wat jij allemaal gaat beleven op deze reis?
Klik hier onze foto- en video presentatie:  

Laat ons jouw droomreis op maat samenstellen. Bekijk ter inspiratie alvast onze voorbeeldroutes. Nog leuker, maak een afspraak met één van onze Australië-specialisten en kom langs in onze belevingswinkel in Tilburg.  

Liever videobellen?
Naast een fysieke afspraak in onze Beleefwinkel bieden wij je ook de mogelijkheid voor een videogesprek met één van onze bestemmingsspecialisten. Hiervoor kun je een mail sturen naar beleefreizen@tui.nl. Vermeld in dit mailtje het volgende: verzoek tot een videogesprek, gewenste datum/tijdstip en het land/regio waar jij interesse in hebt. Wij sturen jou een bevestiging van dit videogesprek inclusief link naar de omgeving waar jij kunt videobellen om jouw reiswensen te bespreken. Tot snel!
Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

Prijs op aanvraag
advies op maat offerte

Ontdek de kustlijn van Sydney naar Cairns

Een fijne mix tussen steden en natuur

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know