Bekijk hier  voor meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Spice up your trip!

Een rondreis door Australië is al een belevenis op zich. Maar wat maakt jouw reis nu nog bijzonderder en wat zijn momenten tijdens je reis die je niet snel zult vergeten? Wij hebben super veel leuke ideeën en tips voor bijvoorbeeld excursies, bijzondere overnachtingen en belevenissen. Zo geef je jouw reis een eigen karakter en wij helpen je daar graag mee, dus zoals wij zelf zeggen: spice up your trip!

Zeilen bij zonsondergang bij de Whitsunday eilanden
Zeilen Whitsundays
De Whitsunday eilanden voor de oostkust beschikken over de mooiste stranden van Australië. De stranden zijn hagelwit, het water is er superblauw en de palmbomen wapperen in het rond door de wind. Kan het nog mooier? Ja dat kan! De zonsondergang bij de Whitsundays heeft iets magisch, en met deze activiteit ga jij dat zelf beleven. Aan het einde van de middag stap je aan boord van een zeilschip. De kapitein vaart je langs de schitterende kustlijnen en wanneer de zon langzaam achter de horizon zakt en de lucht oranje kleurt ervaar je een geluksmoment met jouw reisgezelschap. Dranken, ook wijnen, zijn inclusief bij deze tocht.
Indicatieprijs:    € 47,- p.p.
Duur:                Circa 2 uur

Helikoptervlucht over de Ayers Rock
Helikoptervlucht Ayers Rock
Combineer je jouw rondreis langs de oost- of zuidkust met de ‘outback’? Dan weten wij een bijzondere activiteit voor jou om jouw rondreis een extra dimensie te geven. Een helikoptervlucht rond de grootste monoliet ter wereld, de Ayers Rock, is echt een onbeschrijflijke ervaring! De vlucht duurt een kwartier maar deze beleef je heel intens. De zult verwonderd raken over de grootsheid van de monoliet en hoe mooi de natuur kan zijn. De piloot van de helikopter geeft uitleg over hetgeen wat je onderweg allemaal tegenkomt.   
Indicatieprijs:    € 94,- p.p.
Duur:                Circa 15 minuten


Melbourne bij zonsopgang per luchtballon       
Luchtballon Melbourne
Melbourne is één van de weinige metropolen ter wereld waar je met een luchtballon overheen kunt vliegen. In alle vroegte ga je naar de opstijgplaats, want de zonsopgang wil je echt meemaken wanneer je in de luchtballon staat. De gasbranders vullen de ballon met hete lucht waarna de luchtballon opstijgt. Vanaf grote hoogte ervaar je Melbourne vanuit een heel bijzonder perspectief. Je vliegt over de Yarra River die de stad doorkruist, het Formule 1 circuit Albert Park en het zakendistrict met alle wolkenkrabbers. Deze luchtballonvaart is een unieke belevenis!
Indicatieprijs:    € 299,- p.p.
Duur:                Circa 4 uur

Wil je graag meer weten over deze activiteiten of heb je zelf een leuk idee? Laat het ons meteen weten en wij zullen via onze lokale agenten deze bijzondere momenten voor je reserveren. Bel 013-5323585 of mail naar beleefreizen@tui.nl


Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

Op aanvraag
advies op maat offerte

Geniet in stijl van Australië

Maak je rondreis extra speciaal!

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know