Bekijk hier  voor meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Ayers Rock

Ayers Rock

Uluru National Park in het Red Centre

Dit natuurwonder is een bekend symbool voor Midden-Australië. Ayers Rock is de grootste monoliet ter wereld. Deze enorme, grote, rode rots is tevens een heilige plek voor de Aboriginalcultuur. Ayers Rock staat ook bekend als Uluru. Uluru is een oud landschap, dat heilig is voor de Australische inheemse cultuur en spiritualiteit. 

Bij zonsondergang is Ayers Rock op zijn mooist. Met een adembenemend gevoel bekijk je hoe dit reusachtige natuurverschijnsel bijna per minuut van kleur veranderd. ’s Ochtends begint de Ayers Rock met een felle rode kleur, waarna het tegen de middag een okergele kleur aanneemt. In de avond, bij het vallen van de zon, krijgt het gesteente een prachtige oranje kleur. De kleurenshow is afgelopen wanneer de rots zwart aftekent tegen de oranje lucht. Tijdens een wandeling rondom de Ayers Rock zal je gefascineerd raken door de Aboriginalcultuur vanwege de kunstwerken die terug te vinden zijn. 

 • Ontdek alle kleuren van de rots
 • Maak een kamelentocht
 • Must see in The Outback
Tip!
Michael Bovendeaard

Uluru Camel Tours nemen je mee op een onvergetelijke tocht door het rode duinland met Uluru en Kata Tjuta als een prachtige achtergrond. Zit je liever niet op een kameel?Maak dan een mooie wandeling of verken Ayers Rock tijdens een helikoptervlucht.

Karlijn Maas
| Australië specialist
Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€ 1.995,-
advies op maat offerte

Van Noord naar Zuid met de auto of camper

Aanschouw unieke rotspartijen

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know