Bekijk hier  voor meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Grampians

Grampians

Een ongelooflijk berglandschap

De ruige bergen en hoge rotswanden zijn kenmerkend voor Grampians National Park. Tussen al deze ongerepte landschappen zijn indrukwekkende watervallen te bewonderen, zoals de MacKenzie Falls, waar het wilde water hard naar beneden stroomt. Houd je ogen goed open voor kangoeroes die op en neer huppelen en koala’s die vrolijk in de bomen spelen.

Dit nationale park is erg geschikt voor avontuurlijke buitenactiviteiten. De Grampians zijn vooral bekend vanwege de uitstekende spots om te abseilen en te klimmen. Daarnaast zijn in het hele nationale park wandelingen uitgezet, waar je naast de schitterende natuur ook duizenden jaren oude rotstekeningen van Aborigionals kunt bewonderen. Op The Balconies van de Grampians heb je het beste panoramische uitzicht over het hele park. De afstand naar dit hoogtepunt kun je zowel klimmend als met de auto afleggen. Wacht vooral op de zonsondergang en zie hoe de lucht tussen de bergen langzaam van blauw naar oranje veranderd.     

 • Cultuur
 • Geschiedenis
 • Natuur
Tip!
Michael Bovendeaard

De omgeving rondom de Grampians kent ook prachtige wijnvelden. Mis de kans niet om een wijnproeverij te bezoeken en proef de prachtige Australische wijnen. 

Michael Bovendeaard
| Australië specialist
Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

Prijs op aanvraag
advies op maat offerte

Beleef het zuid-oostelijke deel van Australië

'Roadtrippen' krijgt hier een betekenis

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know