Bekijk hier  voor meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Paperbark Camp

Paperbark Camp

Glampen in de bush-bush!

Bij een verblijf in het Paperbark Camp ervaar je kamperen in een totaal andere hoedanigheid. Het complex bestaat uit 12 luxueuze safaritenten, ook wel bekend als 'glaming’ tenten, en zijn omringd door de bush-bush. Je zal verrast worden hoe luxe kamperen kan zijn! In alle tenten zal je het gemak en de heerlijkheid ondervinden van een aangenaam bed, een badkamer inclusief douche en toilet en een veranda.

Maak je geen zorgen over het eten en wees niet bang dat je naast de tent moet koken op een klein kooktoestel. Paperbark Camp heeft een eigen restaurant dat op houten palen is gebouwd. De afgelopen jaren hebben verschillende bekende topchefs in de keuken van dit restaurant gewerkt, je kunt dus smakelijke gerechten verwachten in het restaurant! 

Je zou hier wel dagen kunnen blijven kamperen, maar laat de kans niet liggen om ook de omgeving van Jervis Bay te verkennen! De omgeving kent namelijk een dichtbegroeide jungle en aan de kust witte zandstranden. De diversiteit aan dieren is hier ook zeer bijzonder! Aan de kust zijn walvissen, zeehonden, pinguïns en dolfijnen te vinden.  

 • Glamping
 • Midden in de natuur 
 • Culinair genieten 
Tip!
Karlijn Maas

De luxe tenten van Paperbark Camp hebben de faciliteiten van een complete badkamer, met een buitendouche en een heerlijk ligbad. 

Michael Bovendeaard
| Australië specialist
Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

Op aanvraag
advies op maat offerte

Geniet in stijl van Australië

Maak je rondreis extra speciaal!

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know