Bekijk hier  voor meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Sydney

Sydney

Eén van 's werelds meest geliefde steden

De oudste, de grootste en volgens velen de mooiste stad van Australië! Sydney is zeer divers: in het centrum van deze wereldstad kun je veel bezienswaardigheden bekijken, terwijl je net buiten de stad heerlijk kunt ontspannen aan de vele stranden. 

Een bezoek aan aan het wereldberoemde Opera House mag je niet overslaan wanneer je Sydney bezoekt. Dit enorme futuristische complex zal het meest tot de verbeelding spreken wanneer je aan Sydney denkt. Het Opera House lijkt op een groot zeilschip dat op het water drijft. Inmiddels is het Opera House, met haar halfronde daken, een icoon geworden in de skyline van Sydney. Een wandeling over de Harbour Bridge en een bezoek aan de Royal Botanic Gardens zijn must-do’s in deze stad.

Sydney heeft, naast een geweldig stadsleven, prachtige stranden om aan te relaxen! De naam Bondi Beach klinkt vrijwel iedereen bekend in de oren. Op de witte zandstranden van dit bekende surfparadijs hangt een heerlijke sfeer waar je kunt ontspannen. Palm Beach en Manly Beach zijn andere voorbeelden van prachtige stranden in de omgeving van Sydney. 

 • Prachtige stranden
 • Geweldige restaurants
 • Bruisende stad
Tip!
Karlijn Maas

Ben jij een echte 'daredevil'? Klim naar de top van de Sydney Harbour Bridge! Geniet van een panoramisch uitzicht op maarliefst 134 meter boven zeespiegel. Blijf jij liever met je benen op de grond, maak dan een wandeling of fietstocht over de brug.

Michael Bovendeaard
| Australië specialist
Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

Prijs op aanvraag
advies op maat offerte

Ontdek de kustlijn van Sydney naar Cairns

Een fijne mix tussen steden en natuur

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know