Bekijk hier meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Vanwege alle maatregelen rondom het corona-virus hebben wij besloten om onze fysieke locatie in Tilburg tot 28 april gesloten te houden voor het publiek. Zo hopen we ook weer een klein steentje bij te dragen aan de beperking van de verspreiding van het virus. Nieuwe aanvragen nemen we graag in behandeling, maar dan wel digitaal. We helpen je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Musical District New Orleans

Musical District New Orleans

Musical District New Orleans

New Orleans ademt muziek! Wil jij ook helemaal op gaan in de authentieke muziek vibe die hier hangt? Bezoek dan naast het blitse Bourban Street ook de compactere wijk Frenshmen Street waar de lokale bevolking rond hangt.

Frenchmen Street ligt op loopafstand van Bourbon en Frensh Quartier. Deze wijk staat bekend om zijn grote verscheidenheid aan live muziek, iedere avond van de week. De verschillende clubs trakteren je op Jazz, Latin, Reggea en alles daartussen. Het is niet de meest bekendste plek voor toeristen maar binnen de clubs en zelfs buiten op de straat, vind je een aantal van de beste live muziek optredens in deze stad. 

Nice 2 know