Bekijk hier meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Vanwege alle maatregelen rondom het corona-virus hebben wij besloten om onze fysieke locatie in Tilburg tot 19 april gesloten te houden voor het publiek. Zo hopen we ook weer een klein steentje bij te dragen aan de beperking van de verspreiding van het virus. Nieuwe aanvragen nemen we graag in behandeling, maar dan wel digitaal. We helpen je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Beleef Azië verzorgd rondreis 3 Op Reis

Beleef Azië verzorgd rondreis 3 Op Reis

Beleef Azië verzorgd rondreis 3 Op Reis

Chris Zegers is in maart 2016 met Beleef Azië naar Maleisië geweest voor de opnames van 3 Op Reis, waar wij vanzelfsprekend trots op zijn! De afleveringen zijn afgelopen oktober uitgezonden. Chris Zegers startte zijn reis in Kuala Lumpur, waarna hij vervolgens naar de paradijselijke stranden van de Perhentian Islands ging. 

Ook zijn er opnames gemaakt op het andere deel van Maleisië, namelijk Borneo. Daar heeft hij onder andere een bezoek gebracht aan Kuching, het Bako National Park en Nanga Sumpa.

De afleveringen gemist? Kijk ze terug op www.3opreis.bnn.nl. Een echte aanrader!

 

Nice 2 know