Bekijk hier meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Vanwege alle maatregelen rondom het corona-virus hebben wij besloten om onze fysieke locatie in Tilburg tot 28 april gesloten te houden voor het publiek. Zo hopen we ook weer een klein steentje bij te dragen aan de beperking van de verspreiding van het virus. Nieuwe aanvragen nemen we graag in behandeling, maar dan wel digitaal. We helpen je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Avontuurlijk genieten met coole activiteiten

Avontuurlijk genieten met coole activiteiten

 Avontuurlijk genieten met coole activiteiten

Queenstown is misschien wel de meest avontuurlijke stad ter wereld. De fantastische ligging op het Zuidereiland, aan de voet van immense bergen en aan het helderblauwe meer Lake Wakatipu heeft ervoor gezorgd dat Queenstown ‘the place to be’ is voor avonturiers. 

Vroeger was Queenstown een levendig mijnstadje waar massaal naar goud werd gezocht. Toen al het goud gevonden was raakt het stadje in verval. Gelukkig is Queenstown sinds de vorige eeuw een andere koers gaan varen en staat het tegenwoordig internationaal bekend als ‘de hoofdstad van avontuur’. 

De meest ultieme activiteiten zijn in volle glorie te beleven in Queenstown. Van bungeejumpen vanaf een brug tot raften over een wilde river. Je kunt het zo gek niet bedenken of Queenstown heeft het je te bieden! Bekijk de video hiernaast om een beter beeld te krijgen van alle avontuurlijke activiteiten in Queenstown.   

Nice 2 know